Brugergrupper: Sådan gør du, hvis...

Du vil oprette en ny brugergruppe under en kunde

Start med at finde kundens kort som beskrevet her. Klik enten direkte på kundekortet – eller på ”Vis”-linket. Nu kan du se kundens stamdata og brugergrupper. Klik på knappen ”Opret” på fanen ”Brugergrupper” for at oprette en ny gruppe.

Du vil redigere en brugergruppe under en kunde

Start med at finde kundens kort som beskrevet her. Klik enten direkte på kundekortet – eller på ”Vis”-linket. Nu kan du se kundens stamdata og brugergrupper. Find brugergruppen i tabellen på fanen ”Brugergrupper” og marker den ved at klikke på den. Klik på knappen ”Rediger” for at redigere gruppen.

Du vil se brugerne i en brugergruppe under en kunde

Start med at finde kundens kort som beskrevet her. Klik enten direkte på kundekortet – eller på ”Vis”-linket. Nu kan du se kundens stamdata og brugergrupper. Find brugergruppen i tabellen på fanen ”Brugergrupper” og marker den ved at klikke på den. Klik på knappen ”Vis” for at vise gruppen.

Du vil deaktivere en brugergruppe under en kunde

Hvis en brugergruppe ikke længere har aktive brugere og/eller adgange, kan du deaktivere den for at fjerne den fra oversigten. Du kan også bruge funktionen til hurtigt at deaktivere alle brugeradgange i brugergruppen.

Start med at finde kundens kort som beskrevet her. Klik enten direkte på kundekortet – eller på ”Vis”-linket. Nu kan du se kundens stamdata og brugergrupper. Find brugergruppen i tabellen på fanen ”Brugergrupper” og marker den ved at klikke på den. Klik på knappen ”Deaktiver” og bekræft handlingen i den dialogboks, der kommer frem.